Jednostavan način da pacijentima pokažete vrhunski nivo svoje usluge i budete za koplje bolji od konkurencije

Kako pacijenti biraju privatnog stomatologa ili lekarsku ordinaciju? Šta upravlja njihovom odlukom?

Ne, nisu cene u pitanju, a ni lokacija nije od presudne važnosti.

Ono što je od najvećeg značaja jeste profesionalnost i nivo usluge koju im pružate. Naročito ukoliko želite da Vam se pacijenti uvek vraćaju i zaborave na Vašu konkurenciju.

Kada su pacijenti u vašoj ordinaciji zasigurno im već pružate najbolji tretman i vrhunsku ekspertizu. Međutim, šta se dešava nakon toga? Da li nastavljate da brinete o njima?

Ako želite maksimalan nivo profesionalnosti i svetske standarde u poslovanju, koje pacijenti cene, možete ih ostvariti na brz i jednostavan način uz pomoć EVIDENT automatskog SMS podsetnika za stomatološke ordinacije i klinike.

EVIDENT program učiniće da sa svojim pacijentima budete u stalnom kontaktu, redovno im šaljete SMS podsetnike o zakazanim terminima i postavite nove standarde u pružanju medicinskih usluga i odnosu sa pacijentima.

Želite da konkurencija počne da gricka nokte od nervoze?

Dajte svojoj ordinaciji injekciju EVIDENT-a

Verovatno se pitate koliko vremena oduzima korišćenje EVIDENT SMS podsetnika za lekarske ordinacije i stomatologe. Na kraju, vreme je novac, zar ne?

Razmišljate: “Ko će sad još da se muči sa učenjem nekog tamo programa i da se razmišlja gde da klikne. I ovako imam dovoljno muka”.

Nema razloga za stres. EVIDENT automatski SMS podsetnik je potpuno jednostavan za korišćenje i omogućava Vam da sprovodite istu proceduru sa zakazivanjem kao i do sada, ali uz dobijanje sjajnih efekata i neutralisanje propuštenih termina koji Vam odnose zaradu.

Zapravo, razlika između evidencije koju već koristite i EVIDENT-a je, manje – više ista kao da za operativni zahvat koristite tapetarski umesto profesionalnog i precizno napravljenog hiruškog skalpela.

U hitnom slučaju i sa tapetarskim možete završiti posao, ali ovo sečivo jednostavno nije pravljeno za tu namenu i svakako nosi rizike. A rizik u vašem poslu, složićete se, nije prihvatljiv.

To ostavite amaterima.

EVIDENT funkcioniše u 3 jednostavna koraka

1

Pacijent se javio da rezerviše termin za pregled ili intervenciju.

Zakazali ste mu termin u kalendaru EVIDENT-a.

2

EVIDENT je podsetio pacijenta SMS-om 2 sata pred zakazani termin.

Pacijent je došao, obavili ste pregled ili intervenciju i nabacili mu osmeh na lice.

3

Nastavite da radite i brinete o svom poslu, dok EVIDENT brine da Vaši pacijenti ne propuštaju zakazne termine i da ih podseti da je vreme za kontrolu - 1, 3, 6 ili 12 meseci kasnije.

EVIDENT automatski SMS podsetnik Vam omogućava da, preko mobilnog telefona ili računara, brzo i efikasno osigurate da Vaši pacijenti nikada ne propuste zakazani termin.

Bonus je što će biti oduševljeni nivoom usluge koju im pružate.

S druge strane, uz EVIDENT ćete uštedeti sate i sate jer, kada jednom podesite podsetnik za pacijenta, program sve radi automatski.

Zašto baš EVIDENT SMS podsetnik?


Brzina i jednostavnost

Zakazivanje radite preko računara ili mobilnog telefona, uvek sa Vama, gde god da ste - moderno i profesionalno.

Sa programom se upoznajete za samo par minuta, a jednom kada sve podesite, više nema potrebe da bilo šta čačkate.


Ljudi uvek čitaju SMS poruke

Mailove i pozive svi često ignorišemo, naročito ako nam pošiljalac nije poznat.

Ali, SMS poruke uvek čitamo (95% bude otvoreno u prva 3 minuta od prijema) i praktično nikada ne brišemo.


Korisnička podrška

I najbolji softver, bez podrške u kritičnom trenutku ne vredi puno. Razumemo to.

Zato pored sjajnog softvera imamo i odličnu korisničku podršku.

Bar tako kažu naši korisnici.

Registruj se besplatno

(Potrebno je manje od minuta za registraciju)

Pružite svojim pacijentima najbolju uslugu

Evident koristimo nepunih godinu dana za zakazivanje pacijenata. S obzirom da smo pre saradnje sa Evidentom to radili ručno, rešili smo se velike obaveze. Svoju profesionalnost su pokazali od samog početka, svojom strpljivošću da nas maksimalno uvedu u korišćenje aplikacije, prilagodjavanjem našim potrebama i kontinuiranim inovacijama koje aplikaciju čine sve boljom. Svi saradnici kojima smo preporučili Evident su takodje prezadovoljni. U odnosu cena/usluga , kvalitet usluge prednjači. Svima kojima je potrebna ovakva vrsta preporuke toplo preporučujemo Evident.

Marijana Baković Jovikić, Ordinacija Biokvant - biokvant.rs

Jednostavno rešenje koje će zadovoljiti potrebe većih pravnih lica za efektnim obaveštavanjem i što je najbitnije efektnim podsećanjem korisnika na zakazane termine kroz SMS poruke. Podrška brza i ekspeditivna i spremna da razmotri sve opcije. Svako rešenje ima mogućnost za dalji razvoj, pa i ovo, ali je i ovo trenutno rešenje više nego dovoljno za sve one kojima je zakazivanje neophodno.

Rajko Bogdanović

Zaista smi prezadovoljni programom, kao i naši pacijenti, što nam je i najbitnije , jer od kada koristimo program kašnjenje ili zaboravljanje zakazanog termina je gotovo nemoguće!! Takodje dobijamo sve pohvale i pozitivne komentare od strane pacijenata. Tako da, NAJBOLJI STE!!!

Isidora Grbić Stojin