Jednostavan način da pacijentima pokažete vrhunski nivo svoje usluge i budete za koplje bolji od konkurencije

Kako pacijenti biraju privatnog stomatologa ili lekarsku ordinaciju? Šta upravlja njihovom odlukom?

Ne, nisu cene u pitanju, a ni lokacija nije od presudne važnosti.

Ono što je od najvećeg značaja jeste profesionalnost i nivo usluge koju im pružate. Naročito ukoliko želite da Vam se pacijenti uvek vraćaju i zaborave na Vašu konkurenciju.

Kada su pacijenti u vašoj ordinaciji zasigurno im već pružate najbolji tretman i vrhunsku ekspertizu. Međutim, šta se dešava nakon toga? Da li nastavljate da brinete o njima?

Ako želite maksimalan nivo profesionalnosti i svetske standarde u poslovanju, koje pacijenti cene, možete ih ostvariti na brz i jednostavan način uz pomoć EVIDENT automatskog SMS podsetnika za stomatološke ordinacije i klinike.

EVIDENT program učiniće da sa svojim pacijentima budete u stalnom kontaktu, redovno im šaljete SMS podsetnike o zakazanim terminima i postavite nove standarde u pružanju medicinskih usluga i odnosu sa pacijentima.

Želite da konkurencija počne da gricka nokte od nervoze?

Dajte svojoj ordinaciji injekciju EVIDENT-a

Verovatno se pitate koliko vremena oduzima korišćenje EVIDENT SMS podsetnika za lekarske ordinacije i stomatologe. Na kraju, vreme je novac, zar ne?

Razmišljate: “Ko će sad još da se muči sa učenjem nekog tamo programa i da se razmišlja gde da klikne. I ovako imam dovoljno muka”.

Nema razloga za stres. EVIDENT automatski SMS podsetnik je potpuno jednostavan za korišćenje i omogućava Vam da sprovodite istu proceduru sa zakazivanjem kao i do sada, ali uz dobijanje sjajnih efekata i neutralisanje propuštenih termina koji Vam odnose zaradu.

Zapravo, razlika između evidencije koju već koristite i EVIDENT-a je, manje – više ista kao da za operativni zahvat koristite tapetarski umesto profesionalnog i precizno napravljenog hiruškog skalpela.

U hitnom slučaju i sa tapetarskim možete završiti posao, ali ovo sečivo jednostavno nije pravljeno za tu namenu i svakako nosi rizike. A rizik u vašem poslu, složićete se, nije prihvatljiv.

To ostavite amaterima.

EVIDENT funkcioniše u 3 jednostavna koraka

1

Pacijent se javio da rezerviše termin za pregled ili intervenciju.

Zakazali ste mu termin u kalendaru EVIDENT-a.

2

EVIDENT je podsetio pacijenta SMS-om 2 sata pred zakazani termin.

Pacijent je došao, obavili ste pregled ili intervenciju i nabacili mu osmeh na lice.

3

Nastavite da radite i brinete o svom poslu, dok EVIDENT brine da Vaši pacijenti ne propuštaju zakazne termine i da ih podseti da je vreme za kontrolu - 1, 3, 6 ili 12 meseci kasnije.

EVIDENT automatski SMS podsetnik Vam omogućava da, preko mobilnog telefona ili računara, brzo i efikasno osigurate da Vaši pacijenti nikada ne propuste zakazani termin.

Bonus je što će biti oduševljeni nivoom usluge koju im pružate.

S druge strane, uz EVIDENT ćete uštedeti sate i sate jer, kada jednom podesite podsetnik za pacijenta, program sve radi automatski.

Zašto baš EVIDENT SMS podsetnik?


Brzina i jednostavnost

Zakazivanje radite preko računara ili mobilnog telefona, uvek sa Vama, gde god da ste - moderno i profesionalno.

Sa programom se upoznajete za samo par minuta, a jednom kada sve podesite, više nema potrebe da bilo šta čačkate.


Ljudi uvek čitaju SMS poruke

Mailove i pozive svi često ignorišemo, naročito ako nam pošiljalac nije poznat.

Ali, SMS poruke uvek čitamo (95% bude otvoreno u prva 3 minuta od prijema) i praktično nikada ne brišemo.


Korisnička podrška

I najbolji softver, bez podrške u kritičnom trenutku ne vredi puno. Razumemo to.

Zato pored sjajnog softvera imamo i odličnu korisničku podršku.

Bar tako kažu naši korisnici .

Napravi nalog besplatno

(Potrebno je manje od minuta za registraciju)

Pružite svojim pacijentima najbolju uslugu

Evident koristimo nepunih godinu dana za zakazivanje pacijenata. S obzirom da smo pre saradnje sa Evidentom to radili ručno, rešili smo se velike obaveze. Svoju profesionalnost su pokazali od samog početka, svojom strpljivošću da nas maksimalno uvedu u korišćenje aplikacije, prilagodjavanjem našim potrebama i kontinuiranim inovacijama koje aplikaciju čine sve boljom. Svi saradnici kojima smo preporučili Evident su takodje prezadovoljni. U odnosu cena/usluga , kvalitet usluge prednjači. Svima kojima je potrebna ovakva vrsta preporuke toplo preporučujemo Evident.

Marijana Baković Jovikić, Ordinacija Biokvant - biokvant.rs

Jednostavno rešenje koje će zadovoljiti potrebe većih pravnih lica za efektnim obaveštavanjem i što je najbitnije efektnim podsećanjem korisnika na zakazane termine kroz SMS poruke. Podrška brza i ekspeditivna i spremna da razmotri sve opcije. Svako rešenje ima mogućnost za dalji razvoj, pa i ovo, ali je i ovo trenutno rešenje više nego dovoljno za sve one kojima je zakazivanje neophodno.

Rajko Bogdanović

Zaista smi prezadovoljni programom, kao i naši pacijenti, što nam je i najbitnije , jer od kada koristimo program kašnjenje ili zaboravljanje zakazanog termina je gotovo nemoguće!! Takodje dobijamo sve pohvale i pozitivne komentare od strane pacijenata. Tako da, NAJBOLJI STE!!!

Isidora Grbić Stojin